Luaj lojën e formave armiqësore

Angazhohuni në lojën arcade të përjetshme të titullit tonë klasik, Forma armiqësore! Thjesht prekni kudo në ekran për të kërcyer dhe për të kaluar në portin tjetër. Përsosni kohën tuaj për të lundruar me hijeshi në format e kaluara armiqësore. Një përplasje sinjalizon fundin, duke ju shtyrë të filloni përsëri për një përvojë të pafundme dhe emocionuese të lojërave.