Играјте игра со непријателски форми

Вклучете се во безвременската аркадна игра на нашиот класичен наслов Hostile Shapes! Едноставно допрете каде било на екранот за да скокнете и да отидете на следната порта. Усовршете го вашиот тајминг за благодатно да се движите низ минатото непријателски форми. Судир го сигнализира крајот, поттикнувајќи ве да започнете одново за бескрајно и возбудливо искуство со игри.